eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Unsplash.com

Tűsarkú cipővel esett neki a főnökének, mert az szóvá tette, hogy késett – videó

A Kaposvári Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt az árufeltöltőként dolgozó nőt, aki a munkaidejével kapcsolatban kialakult vita hevében egy magassarkú cipővel támadt az üzletvezető-helyettesre.

A vád szerint a negyvenes éveiben járó nő 2023 áprilisában egy Kaposvár belvárosában található áruházban dolgozott. A vádlott az egyik reggel 5 perc késéssel jelent meg a munkahelyén, amit az üzletvezető helyettese szóvá tett. A felek között vita alakult ki, mivel a nő azt állította, hogy korábban egy órával többet dolgozott, míg főnöke szerint három órával kevesebbet.

Ettől a vádlott teljesen elvesztette az önuralmát és a polcról magához vett egy magassarkú cipőt, amivel legalább hét alkalommal megütötte a sértettet a fején, aki végül a földre esett. A további ütésektől csak az mentette meg, hogy egy másik munkatársuk elválasztotta tőle a dühöngő elkövetőt. A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérülést szenvedett, illetve nyílt seb keletkezett a fejbőrén – olvasható a Somogy Vármegyei Főügyészség sajtóközleményében.

A Kaposvári Járásbíróság a 2023. május 31-én megtartott tárgyaláson az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek a vádlottat, és vele szemben halmazati büntetésül 140 óra közérdekű munkát szabott ki. A kihirdetett ítéletet az ügyészség és a védelem is tudomásul vette, így az nyomban jogerőre emelkedett.

Az eseményeket az áruház biztonsági kamerája rögzítette, ami az ugyeszseg.hu-n tekinthető meg.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×