eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórháza főbejárata. A felvétel 2011. február 23-án készült.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Penészes kenyeret kapott egy fővárosi kórházban egy beteg reggelire

Penészes kenyeret és furcsa állagú felvágottat kapott egy beteg az egyik közismert fővárosi kórházban reggelire.

Erről egy zárt Facebook-csoportban posztoltak. A Magyar Hang elérte a bejegyzést posztolót. Azt mondta lapnak, hogy a János-kórház gasztroenterológiai osztályán (ahol pont a táplálkozási gondokkal küzdőket kezelik) történt mindez. Mást azonban nem akart mondani.

E-mailben az újság azt a választ kapta a Szent János Kórház kommunikációs vezetőjétől, hogy valóban történt bejelentés az ügyben. Sebők-Tóth Kata jelezte továbbá, hogy csak a válaszuk teljes egészében való közléséhez járulnak hozzá.

„Kórházunk 6 telephelyen 1141 betegágyon biztosítja folyamatosan az ellátási területünkhöz tartozó több százezer lakos fekvőbeteg ellátását. A hozzánk érkező panaszokat minden esetben kivizsgáljuk és arról a panaszost értesítjük.

Intézményünkhöz 2023.06.09-én írásos panasz érkezett egy betegünk hozzátartozójától.

Az ügyben a panasz kivizsgálását azonnal megkezdtük, az ügy folyamatban van. Kórházunkban a betegek étkeztetését külső szolgáltató biztosítja.”

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×