eur:
389.75
usd:
365.12
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Torlódó járművek az M7-es autópályán Tárnoknál, miután három autó ütközött Érd térségében 2015. augusztus 7-én. A balesetben többen könnyebben megsérültek.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Oda-vissza háromsávos lesz az M7-es Székesfehérvárig, sőt...

Bár a bővítés pontos időpontját még nem tudni, az M7-es autópálya Budapest és Székesfehérvár között 2x3 sávosra bővül - derült ki egy szakmai napon.

A feol.hu számolt be arról a közutas napról, amelyen szóba került az M7-es autópálya bővítésének témája.

Erről Molnár István, a Magyar Közút Zrt. Fejér vármegyei területi igazgatója beszélt. A Közlekedéstudományi Egyesület megyei elnöke kiemelte, 2022 őszén több mint 1200 kilométernyi gyorsforgalmi út üzemeltetését és fejlesztését vette át a Magyar Közúttól az MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.). Ennek a szervezetnek lesz a feladata a már említett bővítés.

Molnár István előadásából az is kiderült, hogy az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldala az M0-s és a balatonvilágosi lehajtó között teljes hosszban háromsávosra bővül.

A másik irányban pályán pedig Balatonvilágos és Székesfehérvár között építik háromsávosra az autópályát. Innen már most is három sávon lehet autózni.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×