eur:
394.29
usd:
370.22
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
A kinyomtatott leveleket egy ládába csomagolják a Magyar Posta EPDB Nyomtatási Központjában, Budapesten 2015. február 26-án. Lezárult a Magyar Posta új hibrid kézbesítési és konverziós nevet viselő rendszerének fejlesztése, amellyel hiteles dokumentumok továbbítása válik lehetővé elektronikus úton a postán keresztül.
Nyitókép: MTI/Honéczy Barnabás

24 órás leállás jön a Magyar Postánál

Egy informatikai karbantartás miatt számos szolgáltatás nem lesz elérhető a hétvégén.

Március 11-én 18 órától március 12-én 18 óráig országos informatikai adatközponti karbantartás miatt a posta.hu online felülete és egyes szolgáltatások (például vámügyintézés, a csekkautomata-szolgáltatás, a csomagautomaták egyes funkciói) nem lesznek elérhetők – közölte a Magyar Posta.

Az online fizetési lehetőséget meghosszabbított fizetési határidővel biztosítják, valamint a csomagautomaták esetében a csomagok kivétele funkció ez idő alatt is elérhető marad.

Az informatikai karbantartások miatt 17 postai szolgáltatóhely szombaton szűkített nyitvatartással üzemel, egységesen 17 órakor bezár, vasárnap pedig négy postai szolgáltatóhely zárva tart. Az érintett posták listája innen tölthető le.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×