eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd pártigazgatója beszél a párt taggyűlése után tartott sajtótájékoztatón a budapesti Benczúr Hotelben 2018. május 27-én. A tájékoztatón bejelentették, hogy Karácsony Gergely társelnök parlamenti mandátumát Kocsis-Cake Olivio veszi át.
Nyitókép: Mónus Márton

A Párbeszéd lassan beolvad a DK-ba, újabb politikus "igazolt át"

Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd pártigazgatója és korábbi országgyűlési képviselője jelentette be Facebook-oldalán, hogy a DK-ban folytatja a politizálást.

Kocsis-Cake Olivio az átlépés okairól szóló posztjában úgy fogalmaz, hogy "A jelenlegi hatalmat leváltani akaró választók is egyre inkább a DK-ban látják a kormányváltás legnagyobb esélyét, ahogy én is.”

A Demokratikus Koalíció közleményében üdvözlik az új tagjukat és azt írják "büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan emberrel bővült a DK közössége, aki szívén viseli hazánk természeti értékeinek sorsát, és már sokszor bizonyított a zöldpolitika és a klímavédelem terén".

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×