eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A hétvégére lezárták a Clark Ádám teret. Fotó: BKK
Nyitókép: Fotó: BKK

A hétvégén megint lezárják a Clark Ádám teret

A körforgalom építése miatt még a buszok is módosított útvonalon járnak majd.

A lezárás várhatóan szombaton 0:00 órától hétfőn hajnali 4:30 óráig tart majd.

Ezalatt a Clark Ádám téren szünetel az átmenő forgalom, az Alagút felől csak a Hunyadi János út felé lehet behajtani, a Lánchíd utca és a Fő utca térhez csatlakozó útszakaszai pedig zsákutcák lesznek.

A lezárás miatt több autóbusz útvonala is módosul.

A 16-os buszra a Clark Ádám téren a Hunyadi János út elején kialakított ideiglenes megállóhelyen lehet fel- és leszállni. A 105-ös busz a Gyöngyösi utca felé a Krisztina körúton közlekedik, az Apor Vilmos tér felé közlekedő 105-ös busz pedig az Attila úton jár.

A 916-os és a 990-es éjszakai járatok péntekről szombatra virradó éjszakától hétfő hajnalig közlekednek megváltozott útvonalon.

A 916-os busz az Uránia felé a Krisztina körúton, a Széll Kálmán tér felé pedig az Attila úton közlekedik. A 990-es busz Rákoskert felé a Halász utca és a Döbrentei tér között a budai alsó rakparton jár, a Normafa felé közlekedő 990-es busz pedig az Attila úton éri el a Széll Kálmán teret, és onnan Batthyány téri betéréssel közlekedik tovább.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×