eur:
389.58
usd:
362.76
bux:
68012.06
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor megüzente Elon Musknak, ő hogyan szavaz

Egy pár szavas bejegyzéssel reagált a miniszterelnök a Twitteren indított voksolásra.

Orbán Viktor rövig üzenetben reflektált Elon Musk kezdeményezésére, hogy a Twitter felhasználói szavazással döntsék el, visszakaphatja-e fiókját Donald Trump.

A volt amerikai elnököt azt követően tiltották le a közösségi médiáról, hogy hívei 2021. január 6-án megrohamozták Washingtonban a törvényhozás épületét.

Orbán Viktor ennyit üzent Elon Musknak:

A miniszterelnök már a Twitterre való regisztrációja után az első posztjai közt tett közzé egy olyan bejegyzést, amelyben „jóbarátját”, Donald Trumpot hiányolta. Nem sokkal később pedig azzal az üzenettel dicsekedett el, amelyet a volt elnöktől kapott - emlékeztetett az index.hu.

Alig pár hónapja, augusztus elején ők ketten személyesen is találkoztak akkor, amikor Orbán Viktor a Konzervatív Párt konferenciáján (CPAC) is beszédet tartott.

Mindeközben Szijjártó Péter külügyminiszter is arról beszélt október végén, hogy az orosz–ukrán háború ki se tört volna, ha 2020-ban Trump nyeri az elnökválasztást.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×