eur:
392.76
usd:
366.14
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Magyarország Ügyészsége/YouTube

A piros jelzés ellenére hajtott a vonat elé

Vasúti átjáróban ütközött össze egy személyautó és egy vonat Sajónémeti közelében, a baleset során a kocsiban ülő négy ember sérült meg – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi hajtott a fénysorompóval ellátott – a Sajónémeti és a 26-os számú út között lévő – vasúti átjáróba, ahol összeütközött a menetrend szerint közlekedő személyvonattal – olvasható a police.hu oldalon.

A baleset következtében az autóban ülő mind a négy ember megsérült, a mentésük jelenleg is folyik.

A helyszínelés és a mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

A Mávinform Facebook-oldalán azt írták, hogy a Miskolc-Tiszai pályaudvarról Ózdra tartó személyvonat ütközött össze egy autóval a Sajónémeti megállónál lévő vasúti átjáróban.

A fénysorompó piros jelzést mutatott. A baleset következtében a motorvonat egy tengellyel kisiklott. A vonat utasai közül senki nem sérült meg – közölték.

A bejegyzés szerint az utasokat Bánréve és Ózd között pótlóbusz szállítja. A baleset miatt Miskolc–Ózd vonalon hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×