eur:
392.43
usd:
367.23
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Füst gomolyog Budapest XIII. kerületében, a Tatai utcában 2022. július 4-én, ahol mintegy ezer négyzetméteren ég egy földszintes raktárépület tetőszerkezete. A tűzoltók több gázpalackot kivittek az épületből és négy vízsugárral oltják a lángokat.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Nagy tűz Budapesten

Raktár tetőszerkezete gyulladt ki a Tatai utcában.

Mintegy ezer négyzetméteren ég egy földszintes raktárépület tetőszerkezete Budapest XIV. kerületében - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta: kigyulladt egy raktár a Tatai utcában. A tűzoltók több gázpalackot kivittek az épületből és négy vízsugárral oltják a lángokat.

Budapest, 2022. július 4.
Tűzoltók vízsugárral oltják a lángokat Budapest XIII. kerületében, a Tatai utcában 2022. július 4-én, ahol mintegy ezer négyzetméteren ég egy földszintes raktárépület tetőszerkezete. A tűzoltók több gázpalackot kivittek az épületből és négy vízsugárral oltják a lángokat.
MTI/Lakatos Péter
. Tűzoltók vízsugárral oltják a lángokat Budapest XIII. kerületében, a Tatai utcában 2022. július 4-én, ahol mintegy ezer négyzetméteren ég egy földszintes raktárépület tetőszerkezete. A tűzoltók több gázpalackot kivittek az épületből és négy vízsugárral oltják a lángokat. MTI/Lakatos Péter

Frissítés: Délután öt előtt azt közölték, hogy a fővárosi hivatásos, valamint a fóti, a rózsadombi és a zuglói önkéntes tűzoltók tizenkét vízsugárral és három létrasugárral megakadályozták a lángok továbbterjedését a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×