eur:
392.93
usd:
366.5
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2022. május 6-án.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor a kormány megalakításáról egyeztetett – itt a névsor

Tizenketten jártak a Karmelita kolostorban.

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán megbeszélést folytatott politikusokkal a kormányalakításról a Karmelita kolostorban - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A tanácskozáson Csák János, Gulyás Gergely, Lázár János, Nagy István, Nagy Márton, Navracsics Tibor, Palkovics László, Pintér Sándor, Rogán Antal, Semjén Zsolt, Szalay-Bobrovniczky Kristóf és Varga Judit vett részt - ismertette a sajtófőnök.

Orbán Viktor múlt pénteki rádióinterjújában arról beszélt, hogy május 20. és 30. között ismerteti az új kormány névsorát, és teljesen új struktúrában gondolkodik.

Az eddigi - jelenleg ügyvezető - kormányból nincs a képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Varga Mihály pénzügyminszter, Benkő Tibor honvédelmi miniszter, Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter és Süli János, a paksi atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszter. Szijjártó Péter és Varga Mihály az EBRD kormányzótanácsának marrákeshi ülésén vesz részt, ők az eddigi értesülések alapján folytathatják a munkát az új kabinetben is.

Orbán Viktor május 16-án teszi le a miniszterelnöki esküt.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×