eur:
395.78
usd:
372.66
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A railroad crossing with the gate closed as a freight train passes eastbound from Los Angeles through the Southern California desert at Kelso Junction located in the Mojave Desert in eastern San Bernardino County, California.
Nyitókép: Art Wager/Getty Images

Nemcsak veszélyes, de közlekedési bűncselekmény is - videó

Szomorú aktualitását adta a Jogodban áll tudni! sorozat legújabb részének a közelmúlt több olyan, tragikus balesete, amely vasúti átjárókban történt.

A Legfőbb Ügyészség videósorozatának legújabb részében Vecsei H. Miklós színművésszel Sticz Tamás, a Győri Járási Ügyészség ügyésze vett végig olyan közlekedési szituációkat, amelyek amellett, hogy veszélyesek, bűncselekményeknek minősülnek és komoly büntetőjogi következményekkel járnak.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, a vasúti átjárós balesetek számának csökkentése érdekében a MÁV kampányt indított, amelyhez a rendőrség mellett az ügyészség is csatlakozott.

Korábbi cikkeink a témában:

Tragédia tragédia hátán a vasúti átjárókban – itt a közlekedéspszichológus megfejtése

Ha valaki túlél egy vasúti átjárós szabálytalankodást, akkor is kaphat 10 évet

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×