eur:
389.45
usd:
364.63
bux:
68057.59
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, miniszterelnök-jelöltje (k), Dúró Dóra elnökhelyettes és Novák Előd alelnök a párt kampányzáró rendezvényén Budapesten, a Fővárosi Művelődési Házban 2022. április 1-jén.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kampányzáró: Toroczkai László szerint Mi Hazánknak van egyedül programja a nemzet felemelésére

A Mi Hazánk Mozgalom rendelkezik egyedül koncepcióval arra, hogy a magyarságot fejlődő pályára állítsa, mert sem a Fidesznek, sem a balliberális ellenzéknek nincs programja. Márki-Zay Pétert Bajnai Gordon jelölte ki, és a globalista elit érdekeit képviseli - jelentette ki a párt elnöke a szervezet kampányzáró rendezvényén, Budapesten.

Toroczkai László, a párt miniszterelnök-jelöltje úgy vélekedett, hogy ha a Mi Hazánk 2018-ban nem jön létre, ma nem volna esélye a magyarságnak.

A koronavírus formájában biofegyvert vetettek be az emberiség ellen, most pedig a harmadik világháborúval fenyegetik. Mindez a világot uraló globális nagyvállalatoknak, a gyógyszergyártóknak és a fegyvergyártóknak köszönhető, akik a legtöbbet keresik a járványon és a háborún - tette hozzá.

Az utóbbi nem Oroszország és Ukrajna konfliktusa, hanem Oroszország és a globális nagyvállalatok és az Egyesült Államok háborúja - vélekedett.

Kiderült, hazugság, hogy a vakcina megállítja a koronavírust, illetve a vakcinának is köze lehet ahhoz, hogy az elmúlt évben a második világháború legvéresebb esztendejénél is többen, 155 ezren haltak meg Magyarországon - mondta Toroczkai László.

A pártvezető keményen fogalmazott a politikia ellenfeleiről is. A Mi Hazánkat „nem a párizsi Rothschild-bankház egyik irodájában alapították”- mondta, miközben például Fekete-Győr András járt Párizsban a Momentum alapításnak ideje környékén.

Márki-Zay Pétert szerinte szintén „a globalista kör választotta ki”, ezt a kanadai állampolgársága mellett azzal indokolta, hogy a miniszterelnök-jelölti szerepre szerinte Bajnai Gordon jelölte őt ki. „Ezért jártak Hódmezővásárhelyre az amerikai diplomáciai autók”.

Márki-Zay Péter és a balliberális oldal valójában a gazdáik kegyeit keresve, a gazdáik utasításait végrehajtva, külföldről finanszírozva teszik a dolgukat, ezért kényszerül Márki-Zay állandó magyarázkodásra - fogalmazott a kampányzárón a Mi Hazánk Mozgalom listavezetője, aki szerint gyakran a Fidesz is a globalista nagyvállalatok parancsa alapján cselekedett.

A pártelnök szerint olyan átalakulások előtt áll a világ, hogy elképzelhető, néhány hónap múlva nem tudjuk megvenni az alapvető élelmiszereket, és nem lesz pénzünk benzinre. Orbán Viktor véleménye szerint nemcsak hogy támogatta az orosz gázról való leválást, hanem ez már idén meg fog történni, jelentette ki.

Toroczkai László ismertette választási programjuk legfontosabb pontjait is: Kormányra kerülésük esetén egy év alatt 700 élelmiszeripari nagyüzemet hoznának létre. Az elsőt már át is adták Ásotthalmon. Az a terv, hogy ezek két év múlva már profitot termelnek, és csak magyarok dolgozhatnak majd bennük.

Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese hangsúlyozta: arra vállalkoznak, hogy megvédjék a magyar családokat, kultúrát, annak érdekében, hogy Magyarország továbbra is magyar maradhasson.

Olyan időket élünk, amikor a család támadásával és a bevándorlás ösztönzésével el akarják venni identitásunkat és veszélyeztetik a létünket. Ebben a helyzetben pedig az egyetlen kivezető utat a Mi Hazánk Virradat programjának végrehajtása jelenti - mondta.

A család támadása azt a célt szolgálja, hogy összezavarják a gyermekeinket, "el akarják venni azokat a támpontokat, amelyek meghatározzák az identitásukat”. Szerinte ha nem tudja a gyerek, mi az, hogy család, hogy nemzet, akkor azt sem fogja tudni, hogy ő maga kicsoda. Ha pedig nem tudja, hogy ki ő, akkor Dúró szerint könnyen manipulálható fogyasztóvá válik.

"A gyereknek tudnia kell, hogy mi az a család, de két férfi és egy kutya az nem család.”
– mondta a Mi Hazánk elnökhelyettese. Beszédében nyilvánvalóvá tette, szerinte a „bevándorlás” nem szól másról, mint hogy „ideküldenek idegen embereket, aki elveszejtik a magyar kultúrát”.

Novák Előd, a párt alelnöke felhívta a figyelmet arra, hogy a közvélemény-kutatások szerint a Mi Hazánk támogatottsága elérte a hat százalékot. Ukrajna orosz invázióját „Amerika és Oroszország háborújának” nevezte, és hozzátette:

„Ne rángassa bele senki se Magyarországot, se Lengyelországot” ebbe a háborúba, valamint hogy „Ukrajna tartsa tiszteletben a magyarok és lengyelek oktatási autonómiáját”.

Novák a választási kampánnyal összefüggésben arról beszélt, hogy ötszáz lakossági fórumon vannak túl.

KIjelentette: A Mi Hazánk meg kívánja akadályozni egy olyan társaság hatalomra jutását, amely szivárványos zászlót tűzne a Parlamentre.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×