eur:
389.42
usd:
363.29
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

Megvan, melyik párt sátrában történt a halálos szén-monoxid-mérgezés

A Megoldás Mozgalom Deák téri kitelepülésén történt a kettős tragédia.

Gattyán György pártja megerősítette, amit az Infostart is megírt, a bérelt sátrukban történt szén-monoxid-mérgezés szerda hajnalban a Deák téren, melynek következében ketten meghaltak – olvasható a 24.hu portálon.

Az MTI a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye alapján arról ír, hogy az első adatok szerint halálukat egy gázzal működő fűtőberendezés miatti szén-monoxid-mérgezés okozhatta. A tragédia valamennyi körülményének tisztázása érdekében indították a nyomozást.

A Megoldás Mozgalom "mély megrendüléssel, együttérezve a gyászoló családokkal" erősítette meg a hírt. A terület éjjeli őrzésével megbízott alvállalkozó, külsős őrző-védő cég alkalmazottja volt a 21 éves és 26 éves érintett.

Az eset további részleteit nem ismerik a pártnál, a nyomozást a rendőrség végzi az ügyben, a párt együttműködik a hatóságokkal, és megpróbálja felvenni a kapcsolatot a két gyászoló családdal, támogatásáról biztosítva őket.

A párt a Deák téren bizonytalan ideig felfüggeszti az aláírások gyűjtését.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×