INFORÁDIÓ
2021. október 27. szerda
Szabina

balaton

zamárdi

balaton sound

fesztivál

kérdőív

Fiatalok a Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban 2019. július 3-án.

Most kell nagyon izgulnia, ha a Balaton Soundra vágyik

Infostart
Újabb cikkünk a témában:

Kvázi megduplázta Zamárdi a bérleti díjat, de közvéleménykutatást is tartanak a településen arról, akarják-e a lakosok a jól fizető, ám sok kényelmetlenséggel járó fesztivált. Szerda délelőtt bontják fel a szavazóurnákat.

Lezárult Zamárdiban a közvélemény-kutatás arról, hogy a következő három évben megrendezzék-e a településen a Balaton Sound fesztivált. Szeptember 22-én közjegyző jelenlétében bontják fel a szavazóurnákat – írja a likebalaton.hu.

Kérdőív segítségével mérték fel Zamárdiban, hogy támogatják-e a helyiek a nagy tömegeket vonzó, de a település szempontjából jelentős bevételt hozó Balaton Sound fesztivált. 2800 fő vehetett részt benne, olyan felnőtt korúak, akik állandó lakosok vagy Zamárdiban tartózkodási engedéllyel rendelkeznek.

Tértivényes levélben kapták meg az arra jogosultak a szavazólapokat – mondta el Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere. Arról lehetett nyilatkozni név nélkül, hogy az illető támogatja, vagy nem támogatja a fesztivál megtartását.

Szeptember 15-én lezárult a szavazás, szerda délelőtt közjegyző jelenlétében bontják fel a szavazatgyűjtő ládákat,

és a Sziget Zrt. képviselőinek jelenlétében számlálják meg a szavazatokat.

A polgármester korábban megállapodott a rendezővel a bérleti díj nagyjából megduplázásáról, de a legutóbbi két fesztivál a járvány miatt elmaradt. A polgármester szerint az is előrelépésnek számít, hogy nem a nyári főszezonban, hanem június végén zajlana majd a Balaton Sound.

„Bármennyi is a szavazat, ha az igenek vannak többségben, akkor azonnal megkötjük a hároméves szerződést” – összegzett Csákovics Gyula.

Az augusztus végi Strand Fesztiválról nem szól a szavazás. Idén a jóval kisebb területen fekvő Club Aliga területén tartották meg az eseményt. Viszont a Strand Fesztivállal párhuzamosan zajló B my Lake Fesztiválnak többé nem szeretnének helyet adni a városban.

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018