eur:
393.08
usd:
367.18
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Forrás: hirbalaton.hu

Autóba zárt kétéves kisfiút szabadítottak ki a rendőrök Balatonföldváron

Édesanyja véletlenül zárta be a kulccsal együtt. A rendőrök betörték az ablakot.

Egy kétségbeesett édesanya kért segítséget csütörtökön 8 óra 40 perc körül a Balatonföldvári Rendőrőrsön, mivel az egyik közeli bevásárlóközpont parkolójában az autója ajtaját, amelyben a kétéves kisfia tartózkodott, az indítókulccsal együtt véletlenül bezárta – írja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján a hirbalaton.hu.

A rendőrök kénytelenek voltak betörni a tűző napon parkoló autó egyik ablakát.

A rendőrök haladéktalanul a helyszínre mentek, ahol látva az utastérben már körülbelül 20 perce tartózkodó, síró kisfiút, pillanatok alatt döntöttek.

Miután Fodor Lajos rendőr törzsőrmester tonfával a jármű egyik ablakát betörte, Szűcs András rendőr századossal kiemelték a gyermeket az utastérből, majd a rendőrőrsre vitték, ahol a mentőszolgálat munkatársainak gondjaira bízták – írja a rendőrségi beszámoló alapján az oldal.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×