INFORÁDIÓ
2021. szeptember 22. szerda
Móric

hatvan

korózs lajos

mszp

párbeszéd

képviselőjelölt

Korózs Lajos, az MSZP parlamenti képviselője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. június 24-én.

Korózs Lajost állítja a hatvani ringbe az MSZP és a Párbeszéd

Infostart

Heves megye 3-as számú választókerületében az MSZP országgyűlési képviselőjét, a népjóléti bizottság elnökét tartják a legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Korózs Lajos a szociális-, és nyugdíjügyek iránt elkötelezett, tapasztalt politikus, aki országgyűlési képviselőként már kiérdemelte az emberek bizalmát – olvasható a szocialista párt közleményében. „Pályafutása során mindig a segítségre szoruló emberek oldalán állt, ízig-vérig Heves megyeiként pedig tisztában van vele, hogy a helyieknek milyen problémákkal kell szembenézniük nap mint nap.”

A dél-hevesi térség képviselőjelöltjeként céljai közt szerepel, hogy növelje a háziorvosi praxisok, a védőnők és a szociális ellátásban dolgozók számát megfelelő bérezésükkel együtt. Hisz abban, hogy a társadalmi igazságtalanságok megszüntethetőek, ezért támogatja, hogy a fiatalok ingyenesen juthassanak az első diplomájukhoz, amivel elkerülhető, hogy egy gyermek sorsát előre meghatározza születési helye és családja vagyoni körülményei. „Meggyőződésünk, hogy az előválasztást követően 2022-ben Korózs Lajos már hatpárti jelöltként sikeres kihívója lesz a Fidesznek a hatvani körzetben” – teszik hozzá.

Mint írják, az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hisznek abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség. „Korszakváltás kell – zárul az MSZP kommünikéje –, mert az önkényuralom felszámolásán túl létre kell hoznunk egy demokratikus, igazságos, szociálisan érzékeny, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018