eur:
388.67
usd:
361.27
bux:
68574.59
2024. május 7. kedd Gizella
Boldogkői Zsolt
Nyitókép: Forrás: Facebook

Népirtásért feljelentették Boldogkői Zsolt biológus professzort

A szegedi tanszékvezető arról számolt be, hogy az ellene tett feljelentést a rendőrségen belül „igen magas szintre továbbították”.

Feljelentették népirtásért Boldogkői Zsolt biológus professzort, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének tanszékvezető egyetemi tanárát. A hírt a professzor a Facebookon hozta nyilvánosságra.

„Egy I. Péter nevű alak rendőrségi feljelentést tett ellenem, mert nem tettem eleget a fenyegetőzéseinek. Állítása szerint 966 ember halt meg az mRNS vakcinázás következtében az USA-ban. E tények ellenére én az oltások mellett állok ki” – írja Boldogkői Zsolt.

Azzal folytatja, hogy a feljelentő „a következő levelében csatolta a feljelentésére adott rendőrségi választ, hogy iktatták és igen magas szintre továbbították azt (a konkrét levelet nem oszthatom meg)”.

Végül felteszi a kérdést, hogy „Sokan fenyegettek – Hány ilyen feljelentés csücsülhet a rendőrségen vajon?”, és megosztja egy nemzetközi honlap linkjét, ahol arra buzdítanak, hogy jelentsék fel őt.

Egy I. Péter nevű alak rendőrségi feljelentést tett ellenem, mert nem tettem eleget a fenyegetőzéseinek. Állítása...

Közzétette: Zsolt Boldogkői2021. március 20., szombat

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai napot illeti, egyelőre ktiart a tegnapi optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexeknél kisebb emelkedést láthatunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×