INFORÁDIÓ
2021. február 26. péntek
Edina

pályázat

eszköz

laptop

tablet

digitális

telenor

magyar református szeretetszolgálat

iskola

digitális oktatás

Digitális ugródeszka: milliókat érő segítség érkezik

Digitális ugródeszka: milliókat érő segítség érkezik

Nehéz helyzetben lévő általános iskolák számára Digitális ugródeszka néven pályázatot indít a Telenor és a Magyar Református Szeretetszolgálat. A projekt keretösszege 10 millió forint.

A Telenor Magyarország és a Magyar Református Szeretetszolgálat együttműködésében megvalósuló Digitális ugródeszka nevezetű pályázat célja, hogy olyan hátrányos helyzetű településeken működő iskolákat segítsen a digitális oktatásra való átállásban, illetve az abban való előrelépésben, amelyek jelen pillanatban vagy olyan eszközparkkal rendelkeznek, ami elavult, vagy egyáltalán nincsenek meg a megfelelő eszközeik, hogy a fejlett technológiai programokat használják.

A pályázati konstrukció keretében egyfelől eszköztámogatásokat kívánnak biztosítani – notebookokra és tabletekre kell gondolni –, továbbá lehetőséget az iskolai pedagógusok számára, hogy részt vegyenek a Telenor HiperSuli digitális módszertani képzésén – ismertette az InfoRádióban Lutár Balázs, a szeretetszolgálat igazgatóhelyettese.

A pályázat keretösszege 10 millió forint, amiből maximum öt iskola támogatása tud megvalósulni. A pontos felhívás a hipersuli.hu/digitalis-ugrodeszka/ című internetes felületen érhető el, a pályázatokat február 10-ig várják. A kiírás célcsoportját a társadalmi-gazdasági és infrastrukturális szempontból kedvezményezett és/vagy jelentős munkanélküliséggel sújtott településeken működő felső tagozattal rendelkező általános iskolák képezik.

Nyitókép: pixabay

Kapcsolódó hang

Digitális ugródeszka: milliókat érő segítség érkezik
 
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018