eur:
393.24
usd:
367.86
bux:
66111.65
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Forrás: Pexels.com

Fennakadások a budapesti elővárosi vonatok közlekedésében

A hétfői viharok számos helyen okoztak kárt a vasúti berendezésekben, és nem mindenhol tudták kedd reggelre (az iskolakezdés napjára) elhárítani a hibát.

A hétfő éjszakai, kedd hajnali viharok után a vasúthálózaton számos helyen fakidőlések miatt állt le a forgalom, több állomáson a biztosítóberendezés is meghibásodott. Reggelre már több vonalon újraindulhatott a közlekedés, de a budapesti elővárosi forgalomban vannak még fennakadások, késésekre és járatkimaradásokra kell számítani - közölte a Mávinform.

A Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon 30-60, a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon 15-20, a Budapest-Lajosmizse vonalon 30-40, a Budapest-Hatvan vonalon 15-20 perccel hosszabb menetidővel kell számolni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban telik a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×