eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Tűzoltók távolítják el a vihar miatt az úttestre dőlt, kitört fákat Dunakeszi és Göd között 2020. augusztus 29-én.
Nyitókép: Tűzoltók távolítják el a vihar miatt az úttestre dőlt, kitört fákat Dunakeszi és Göd között 2020. augusztus 29-én. MTI/Mihádák Zoltán

A vihar fát döntött egy arra haladó autóra az 1-es főúton - teljes útzár

Az 1-es főúton egy személyautóra rádőlt egy fa. A 136-os km-nél lezárták a főutat, a forgalmat a rendőrség tereli el - írja az Útinform. A Dunakanyarban is sok a gond a vihar miatt.

A Dunakanyarban, a heves zivatar nyomán lelassult a közlekedés. Az M2-es autóúton, a 2-es és a 11-es főúton is szakaszosan torlódnak a járművek. Vízátfolyások és a keresztező utcákból lefolyt hordalék nehezíti a közlekedést.

Az 1-es főúton, Abda és Öttevény között egy személyautóra rádőlt egy fa. A 136-os km-nél lezárták a főutat, a forgalmat a rendőrség tereli el.

Göd, 2020. augusztus 29.
Tűzoltó darabol egy, a vihar miatt az úttestre dőlt, kitört fát Dunakeszi és Göd között 2020. augusztus 29-én.
MTI/Mihádák Zoltán
Tűzoltó darabol egy, a vihar miatt az úttestre dőlt, kitört fát Göd közelében 2020. augusztus 29-én. MTI/Mihádák Zoltán

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×