INFORÁDIÓ 
2020. július 11. szombat
Lili, Nóra

tordai bence

párbeszéd

önkormányzati választás

Tordai Bence: az ellenzéki összefogás együtt marad

Infostart / InfoRádió - Herczeg Zsolt

Az ellenzéki összefogás a vasárnapi választás eredményétől függetlenül együtt marad – mondta az InfoRádiónak Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője a baloldal budapesti eredményváró központjában.

Tordai Bence szavai szerint egy nyílt, őszinte kampányt csinált az ellenzék. Kint voltak az utcán, keresték a viták lehetőségét, és azt remélték, hogy valóban magas lesz a részvételi arány a választáson, miközben, mint fogalmazott: a Fidesz próbálta hűteni a hangulatot, ami szerinte a Borkai-botránnyal "bebukott". A Párbeszéd országgyűlési képviselője szerint a nagyobbik kormánypárt megpróbálta besározni az ellenzéki jelölteket, de ez "visszahullott rájuk".

Tordai Bence arra számít, hogy Karácsony Gergely 3 százalékpontos fölénnyel nyeri a főpolgármesteri-választás. Ahol eddig ellenzéki vezetés volt, reményei szerint meg tudják tartani az irányítást, de további jó pár megyejogú város is "átállhat", tette hozzá, amelyek közül kiemeltnek számít Győr, ahol már szerinte nem arról van szó, hogy kormány, vagy ellenzék, hanem hogy a győriek kiállnak-e és megvédik-e a becsületüket.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018