INFORÁDIÓ 
2020. november 30. hétfő
Andor, András

önkormányzati választás

miskolc

veres pál

Miskolc új polgármestere szeretne integráló szerepet betölteni

Infostart / InfoRádió - Déri Ágota

Az önkormányzaton belüli együttműködés megvalósítása az egyik legfontosabb célja Miskolc megválasztott polgármesterének, aki ellenzéki támogatással, a Függetlenek a Szinva Városáért Egyesület jelöltjeként győzött, a Fidesz–KNDP jelöltjével szemben. Az új városvezető fontosnak tartja, hogy a pártpolitika a háttérbe kerüljön, hogy több fejlesztést meg tudjanak valósítani, és azt, hogy a fiatalok Miskolcon maradjanak.

Verses Pál szerint győzelmének legfőbb oka az lehetett, hogy a választók megértették és elfogadták azt az üzenetet, amelyet ő képviselt a kampány ideje alatt, miszerint összefogásra van szükség Miskolcon. Szavai szerint arra vállalkozott, hogy egy integráló polgármester lesz, vagyis mindenkivel szeretne együttműködni annak érdekében, hogy a város fejlődni tudjon, és visszakerüljön arra a szintre, amit igazán megérdemel.

Az új városvezető szerint, miután az előző időszakban a Fidesz–KDNP-nek meghatározó többsége volt a városvezetésben, ennek megfelelően nem volt szüksége arra, hogy együttműködésben dolgozzanak a többi képviselővel, de az is látható volt, hogy

a politikai csatározások színhelyévé vált Miskolc, aminek ő nem híve.

Nem pártpolitikus, valóban független, hangsúlyozta, emiatt szeretne egy olyan integráló szerepet betölteni, ami a különböző politikai erőket úgy fogja össze, hogy közben ők visszalépnek a pártpolitikai aktivitástól és végre a várospolitikára koncentrálnak, aminek elsősorban az önkormányzatban érzi szükségét. Döntéseket meghozni, fejlesztési irányokat meghatározni, fejlesztési terveket kidolgozni, és egyáltalán, a város közéletét megpezsdíteni csak így lehet, tette hozzá.

Kapcsolódó hang

MISKOLC- Veres Pál új polgármester int DÁ
 
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018