eur:
393.76
usd:
365.45
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A víztorony a siófoki Fő téren 2018. június 29-én. Idén ünneplik Siófok várossá válásának 50. évfordulóját.
Nyitókép: Mohai Balázs

Bűnügyi térképen az ország legveszélyesebb területei

Hiába gondolja az ember, hogyha itthon nyaral, akkor semmi rossz nem történhet. A rendőrségi bűntérkép alapján már a szezon elején munkához láttak a bűnözők.

A Pénzcentrum a rendőrség bűnügyi térképének segítségével megvizsgálta a kedveltebb hazai célpontokat. A lopások, rablások és kifosztások mennyiségét összesítették a kiránduló- és nyaralószezon kezdetétől.

Kiderült, a Velencei-tónál 15 lopást regisztrált a rendőrség április 23. és június 22. között, míg rablásról nincs adat. A Balaton környékén 52 lopást mutatkozott, rablást, kifosztást csak két városban – Siófokon és Balatonfüreden – említettek.

A legtöbbször, 20 alkalommal Siófokon loptak. A Velencei-tónál Gárdonyban és Agárdon munkálkodtak a tolvajok

a vizsgált időszakban.

A wellness-paradicsomok tekintetében is szolgálnak adatokkal: Hajdúszoboszlón hét lopás történt, rablás, kifosztás nem volt a vizsgált 60 napban. Hévízen és Zalakaroson egy-egy lopás történt, míg rablás egyik helyen sem mutatkozott. Gyulán hat, Egerben 17 lopás volt, előbbi településen egyetlen egy rablás sem történt, míg utóbbi városban egyet mutat a bűnügyi térkép. Mezőkövesden hat lopás, és három rablás a mérleg.

A gazdasági portál arra hívja föl a figyelmet, hogy az itthoni utak esetében is lehet, és érdemes is biztosítást kötni, hiszen egy megfelelően kiválasztott konstrukció teljes védelmet nyújthat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×