eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Kárpátaljáról érkezett gyerekek a balatonföldvári Riviéra Hotel strandján 2018. június 1-jén. A Duna Aszfalt 19 millió forinttal segíti a Kárpátaljai Szövetség hadiárváknak és művészeti iskolás gyerekeknek, összesen 250 diák 12. alkalommal szervezett rehabilitációs és alkotótáborát.
Nyitókép: Varga György

Szülők, figyelem! Gyorsan telnek be a nyári táborok

Idén is rekordszámmal jelentkeznek a nyári táborokra – közölte az InfoRádióval a Táborfigyelő szakportál vezetője. Hozzátette: a legnépszerűbb téma 2019-ben is a sport, az informatikai és programozó, valamint az angoltáborok.

Az elmúlt év hasonló időszakához képest mintegy 20 százalékkal több jelentkezést regisztráltak a Táborfigyelő honlapján – közölte Tóth Béla, a szakportál vezetője, hozzátéve: idén is el fogják érni a tavalyi 200 ezres gyermekszámot. Mint mondta: a szülők felismerték, hogy a legjobb ár-érték arányú táborok turnusai hamar betelnek.

Az április elsejéig tartó előfoglalási kedvezmények miatt anyagilag is megéri hamarabb foglalni

– jegyezte meg Tóth Béla, aki emellett a legnépszerűbb táborokról is beszélt. Mint fogalmazott: a sport, az informatikai és programozó táborok mellett a katonai és honvédelmi, illetve az angoltáborok idén is a legkedveltebbek közé tartoznak.

Emellett egyre nagyobb az érdeklődés a meghökkentő és az extrém tematikájú táborok iránt is, például

  • jobb agyféltekés rajz-,
  • okostelefonos animációs,
  • stresszoldó és
  • agykontrolltábor.

A külföldön élő magyar családok is egyre többet táboroztatják Magyarországon a gyermeküket – tette hozzá Tóth Béla.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×