eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: YouTube/PoliceHungary

Megrémült őzgida állította le a forgalmat - videó

A rendőrök egy dugón vágtak át, hogy felderítsék az okát, amikor meglátták az elkóborolt állatot.

A Szolnok felől Törökszentmiklós irányába haladtak a 4-es számú főúton Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság járőrei 2019. február 7-én késő délelőtt, amikor Szajol külterületén torlódni kezdet a forgalom. A gépkocsik szinte lépésben közlekedtek.

A járőrök a szolgálati gépkocsijukkal előrementek, hogy feltérképezzék, mi okozza a torlódást. Ekkor látták meg, hogy a kétsávos úton egy rémült őzgida szaladgált, és az állat a szalagkorlát és a háló miatt nem tudta elhagyni az utat.

"Verbai Gergő rendőr főtörzsőrmester kiszállt a szolgálati járműből, hogy megpróbálja a rémült jószágot jó irányba terelni, míg társa, Pogány Máté rendőr főtörzsőrmester a gépkocsival kísérte. Végül sikerült a náluk lévő vezetőszíjat a nyakába tenniük, majd a kis gidát a szolgálati gépkocsival a biztonságot jelentő, erdős területre vitték, ahol szabadon engedték" - közölte a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×