INFORÁDIÓ 
2019. december 7. szombat
Ambrus

bkv

takarítás

sofőrpihenő

egységes közlekedési szakszervezet

naszályi gábor

Elektromotoros meghajtású modern Solaris trolibusz és korszerű autóbuszok a főváros XIV. kerületében, az Örs vezér téri végállomásukon. Műholdas rendszerrel ellenőrzött menetrend szerint közlekednek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vonalain, kényelmesebbé és kiszámíthatóvá téve a kozösségi közlekedést. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!

Gyomorforgató állapotok a BKV pihenőiben

InfoRádió

Elképesztő állapotban vannak az illemhelyek, sok helyütt felületes a takarítás. A dolgozók elkeseredésükben felvételeket készítenek, hogy dokumentálják a körülményeket.

Az Egységes Közlekedési Szakszervezet elnöke az InfoRádiónak azt mondta, gyomorforgató felvételeket látott. Naszályi Gábor szerint, amikor a BKV átalakítása zajlott a költségcsökkentés volt a cél, a takarítási rendet is átalakította a vállalat, és a jelenlegi körülmények között messze nincs meg az a minőség, amire szükség lenne.

Egy nagy forgalmú, több tucat embert ellátó végállomást naponta kellene takarítani, de van ahol napokig nem történik semmi, vagy ha mégis, akkor is inkább felületes takarításról van szó - mondta az érdekképviselet vezetője.

Naszály Gábor szerint nyilvánvalóan a munkáltató a felelős,

látható, hogy a közlekedési vállalat ott takarékoskodik, ahol tud.

Naszályi Gábor elmondta, hogy többször is kezdeményezett egyeztetést a vállalattal, mert emberileg és közegészségügyi szempontból is tarthatatlan a helyzet, de egyelőre nem történt semmi az ügyben.

Nyitókép: Jászai Csaba

Kapcsolódó hang

BKV-pihenők - gyomorforgató állapotok
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018