eur:
394.78
usd:
370.89
bux:
65150.27
2024. április 19. péntek Emma
Más médiumok újságírói várakoznak a Hír TV irodáinak, valamint a Magyar Nemzet, az MNO és Lánchíd Rádió szerkesztőségének otthont adó budapesti épület halljában 2015. február 6-án, miután lelkiismereti okokból benyújtották a fel-, illetve lemondásukat a négy szerkesztőség vezetői. A hírt az mno.hu internetes portál tette közzé.
Nyitókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Nem mondták meg, mi lesz a Hír TV-vel

Fonyó Károly elnök azonban elköszönt a dolgozóktól.

Egy nappal az után, hogy a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta, hogy a Simicska Lajos és családja tulajdonában álló üzleti érdekeltségeket Nyerges Zsolt vállalkozó vegye át, szerda délelőtt elköszönt a cégcsoportba tartozó Hír Televízió elnöke a munkatársaktól.

Délelőtt fél 11-re hívták össze az állománygyűlést, amelyen sokan arra számítottak, kiderül, mi lesz a televízió sorsa. Az értekezlet végül alig kilenc percig tartott. A hvg.hu beszámolója szerint az összes dolgozónak megköszönték, hogy az elmúlt néhány hónapban, a kampányban, a politikai támadások között is ilyen kimagasló munkát végeztek.

Távozott posztjáról Faragó Csaba, a Hír Tv vezérigazgatója. Őt november közepén nevezték ki Simicska Lajos médiabirodalmának élére azért, hogy a Hír Tv, a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió egységes irányítás alá kerüljön. A leváltott vezető helyére elődjét, Pauwlik Lászlót nevezik ki.

Az intézménynél májusban már volt csoportos létszámleépítés, azt ugyanakkor jelentették be - két nappal a parlamenti választások után -, amikor a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió megszűnését is.

Most azonban csupán annyi történt, hogy a Simicska Lajos bizalmi emberének számító Fonyó Károly megköszönte a munkatársaknak az elmúlt három és fél évet, amit a csatorna elnökeként töltött az után, hogy Simicska Lajos és Orbán Viktor miniszterelnök kibékíthetetlenül összeveszett 2015-ben. Arról ugyanakkor nem mondott semmit, hogy pontosan mi várható a televíziónál.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×