eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Ez lesz a budapesti strandszezon legnagyobb dobása

A 2018-as strandszezon elejére átadhatják a Csillaghegyi strandot, amely az idei év legnagyobb fürdőfejlesztése. Az InfoRádióban a többi újdonságról is beszélt Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) marketing igazgatója.

 

 

Az elmúlt 10 évben két fürdőt is felújítottak Európai Uniós forrásból. Az egyik a Szent Lukács Fürdő, a másik pedig a Rudas Gyógyfürdőnek egy kisebb része - mondta Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. marketing igazgatója az InfoRádióban.

"A Lukács fürdőnél egy nagyon komoly, 1 milliárdos beruházást hajtottunk végre, a Rudas fürdőnek pedig a homlokzati felújítása történt meg. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Budapest a fürdők fővárosa, nincs még egy olyan főváros a világon, ahol ennyi működő történelmi műemlékfürdő lenne. Viszont ezek a több 100 éves épületek folyamatos felújításra és szolgáltatás-fejlesztésre szorulnak" - mondta a szakember.

Hozzátette: minden fejlesztés meghozza az eredményt, hiszen a fürdők vendégforgalma folyamatosan nő - mind a Rudas, mind a Lukács Fürdő esetében akár 30-40%-os forgalomnövekedéssel lehet számolni.

Az idei év egyik legnagyobb fejlesztése a Csillaghelyi fürdő önerős beruházása.

"Egy teljesen új 6 szintes fürdőpalotát építünk, verseny- és tanmedencével, élményfürdővel, gyerekparadicsommal, különálló szauna világgal, csúszdarendszerrel - mondta Czinege Szilvia. A komplexum átadása a tervek szerint már a nyár folyamán megkezdődik.

D NOE20180116003

A tavalyi évben a Palatinus Fürdő téliesítése történt meg, ennek nyomán már egész évben látogatható a fürdő. A cél az, hogy a vendégek ne csak nyári strandként gondoljanak a Palatinusra.

"Még idén elkezdődik a pesterzsébeti jódos sós-fürdő felújítása és ha minden jól megy, az átadása. Ez szintén egy nagyon komoly beruházás, ott is egy télen-nyáron nyitva tartó fürdőegység és strandkomplexum fog megnyílni" - mondta a BGYH marketing igazgatója, aki szerint a hosszú távú stratégia,  miszerint minden évben lesz valamilyen fürdőfejlesztés és felújítás, töretlenül folytatódik.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×