eur:
400.3
usd:
366.82
bux:
74228.4
2024. október 15. kedd Teréz

Teljesen megbénult az M0-ás forgalma - képriport

Összeütközött két teherautó az M0-s autóúton az M5-ös autópálya felé vezető oldalon a 28-as kilométernél. A helyszínelés miatt hatalmas torlódás alakult ki. Egy ember súlyosan megsérült.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az InfoRádiónak elmondta: az M0-áson az M5-ös közelében utoléréses balesetben összeütközött két kamion. Az egyik teherautó német vezetője súlyos térdsérülést szenvedett.

Belicza Andrea hozzátette: a helyszínelés és a műszaki mentés miatt az M5-ös irányába mindkét sávot, az 1-es főút felé egy sávot lezártak, emiatt hatalmas torlódás alakult ki.

A szóvivő közölte: a helyszínelés még körülbelül egy órát vesz igénybe, utána legalább fél óráig tart, míg megszűnik a torlódás.

Belicza Andrea azt tanácsolta, hogy aki teheti, ne menjen fel az M0-ás ezen szakaszára, vagy hajtson le Szigetszentmiklós előtt.

Az ütközés következtében az egyik kamion tartálya megsérült, és gázolaj szivárgott belőle. A tűzoltók a kifolyt üzemanyagot homokkal itatják fel.

Hanganyag: Kocsonya Zoltán

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
A hosszú életnek nemcsak titka van, hanem képlete is

A hosszú életnek nemcsak titka van, hanem képlete is

Hogyan lehet lassítani az öregedés folyamatát? Hogyan lehet meghekkelni a biológiai óránk járását? Milyen életmód, gyógyszer, hatóanyag segíti ezeket a folyamatokat? Amíg ezt genetikai úton nem lehet megtenni, milyen egyéni megoldások vannak? Mivel élhet a hétköznapi ember és milyen dimenzióban járnak ezen a téren a milliárdosok? Látványos kísérletek, tudományos információk és gyakorlati tudnivalók keretében mutatták be a legújabb longevity trendeket a Medipredict konferenciáján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 15. 10:19
×
×
×
×