eur:
392.91
usd:
355.61
bux:
72865.31
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka

A liberálisok már dolgoznak

A kétnapos balatonőszödi koalíciós tárgyalásokat követően a jövő héten indulhat meg az intenzív, részletes szakmai munka különböző szakértői csoportokban a kormányprogramról - közölte Horn Gábor ügyvivő.

Mint mondta: ez a két nap arra elegendő arra, hogy a felek egyfajta prezentáció keretében megismerkedjenek egymás javaslataival.

Horn Gábor beszámolt arról, hogy az SZDSZ ügyvivői testülete hétfőn felosztotta a feladatokat, és az egyes területekért felelős ügyvivők az SZDSZ-program alapján elkezdtek dolgozni a liberális javaslatokon.

A liberálisok a közjog, az önkormányzat és közigazgatás, az egészségügy, az oktatás, a szociálpolitika, a gazdaságfejlesztés, a kultúra, valamint a pártfinanszírozás, illetve a választások munkacsoportokban készítették elő javaslataikat - mondta.

Véleménye szerint ezek nagyjából lefedik majd azokat a szekciókat, amelyekben a koalíciós tárgyaláson dolgoznak majd a következő két napban.

Horn Gábor elmondta azt is, hogy a szabad demokraták várhatóan május 27-én tartják küldöttgyűlésüket, amely szavaz a koalíciókötésről.

Címlapról ajánljuk
Amikor hatszorosára drágul az áram, Új-Zéland ezt nagyon benézte

Amikor hatszorosára drágul az áram, Új-Zéland ezt nagyon benézte

Új-Zélandon súlyos gondokat okozhat a zöldenergiára való túlságosan gyors átállás. Még a nagy szegmenst jelentő vízienergia sem garantálja – az aszályok miatt – a megbízható áramtermelést, ami, egy szakértői vélemény szerint kényszerű áramszünetekhez vezethet. Közben már több üzem bezárt, mert nem tud termelni a magas áramköltségek miatt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×