eur:
389.2
usd:
362.29
bux:
68714.94
2024. május 8. szerda Mihály
Pert indít Hosszú Katinkáék ellen a kirúgott edző

Pert indít Hosszú Katinkáék ellen a kirúgott edző

Jogi eljárást kezdeményez Darren Ward, akit elbocsátottak az Iron Aquatics klubtól.

Hosszú Katinkáék úszóegyesülete azt követően menesztette állásából Darren Wardot, hogy heves vitába keveredett Shane Tusuppal. A skót trénerre szemtanúk szerint az áprilisi országos bajnokságon támadt rá a háromszoros olimpiai bajnok edző-férje, s indulatosan kérte számon, hogy Ward miért nem indította a klub csapatát férfiváltóban.

Ward és a klub útjai elváltak, de kiderült, a szakítás nem békésen zajlott le – írta a Magyar Nemzet Online.

A portálhoz eljuttatott közleményben az edző azt írja, eddig próbálta baráti módon kezelni a helyzetet, de az Iron Aquatics nem reagált ügyvédje megkeresésére. Így nincs más lehetősége, mint jogi eljárást kezdeményezni Hosszúék ellen, akik véleménye szerint

nagy nyilvánosság előtt megsértették személyiségi jogait.

Ward az Iron Corporation Kft. és Shane Tusup ellen indít pert.

Úgy véli, az incidens miatt jogtalanul bontották fel a klubbal megkötött szerződését, és ezért kártérítést követel. Darren Ward közleményében hozzáteszi, bár hosszú távra tervezett Budapesten, a felesége is ideköltözött, hamar véget ért a megbízatása. A szakítást azért is nehezményezi, mert munkája során pozitív visszajelzéseket kapott az Aquaticstól, így nem tudja hova tenni Tusup viselkedését.

Hosszú Katinka sajtósa, Tóth Fanni így reagált: „A híresztelésekkel ellentétben az ügyvédünk felvette a kapcsolatot volt vezetőedzőnk jogi képviselőjével az ügyet illetően, és azt kérte, hogy az egyeztetést a világbajnokságot követően folytassuk.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×