eur:
390.55
usd:
364.11
bux:
68151.21
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Pexels.com

Párizs 2024 – alakul a „magyaros” jóslat

Száz nappal a játékok előtt már öt aranyat jósol a magyaroknak a párizsi olimpián a statisztikai elemzésekkel foglalkozó Gracenote.

A legújabb előrejelzés szerint 19 érmet, öt aranyat, nyolc ezüstöt és hat bronzot szerez a magyar csapat és ezzel az éremtáblázat 13. helyén végez majd. A februári elemzésben három győzelem mellett kilenc második és hat harmadik helyezéssel a 14. helyre rangsorolta Magyarországot a Gracenote.

A statisztika alapján továbbra is az Egyesült Államoktól és Kínától várható a legjobb szereplés, az amerikaiaktól 123 érmet (39 arany, 37 ezüst és 47 bronz), míg a kínaiaktól 89-et (35 bajnoki címet, 30 második és 24 harmadik helyezést) várnak az elemzők.

A párizsi játékok megnyitójára július 26-án kerül sor, de már 24-én rendeznek sporteseményeket a francia fővárosban, ahol augusztus 11-én zárulnak a küzdelmek.

Februárban a Gracenote még három aranyat, tizenegy ezüstöt és öt bronzérmet jósolt, amivel a 14. helyre várta hazánkat az éremtáblázaton.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Még a házasodási szabályokat is átírná a kormány, több ügyintézés is változna

Még a házasodási szabályokat is átírná a kormány, több ügyintézés is változna

A magyar kormány társadalmi egyeztetésre küldte a digitális állam megvalósításához kapcsolódó egyes kormányrendeletek módosításáról szóló rendelettervezetet. A Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint a tervezet célja, hogy megteremtse a digitális állampolgárság előregisztráció és a távoli azonosítás rendeleti szintű szabályozását, valamint az elektronikus házassági szándékbejelentés részletszabályainak alkalmazhatóságát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×