eur:
388.68
usd:
361.64
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely
Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa, miután kihagyott egy 11-est a Bayer Leverkusen ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2021. november 28-i mérkőzésén a lipcsei Red Bull Arénában.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Kiderült, hol fejezheti be a szezont Szoboszlai Dominik

A részletekről a játékos ügynöke beszélt az M4 Sportnak.

„Lipcsében fogja befejezni a szezont, ebben biztos vagyok” – fogalmazott Esterházy Mátyás. Kifejtette: a magyar válogatott játékosai olyan helyen vannak és annyi játékperc van a lábukban, ami miatt úgy véli, hogy nem kell a váltáson gondolkodniuk, így az ő szempontjukból a tél nyugalmas lesz.

Maga Szoboszlai Dominik az M4 Sport kérdésére úgy felelt: jól állnak a Lipcsével, jól érzi magát és megkapja a megfelelő játéklehetőséget, így a télen nem kell az átigazolásáról beszélni.

A Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is soraiban tudó Leipzig 15 forduló alatt szerzett 28 pontjával harmadik a Bundesliga tabelláján, lemaradása hat pont a címvédő és éllovas Bayern München, illetve kettő a Sallai Rolandot foglalkoztató Freiburg mögött. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Manchester City vár a lipcseiekre.

Címlapról ajánljuk

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
A Győzelem napjára készül Moszkva, ismét orosz finomítót ért dróntámadás – Híreink az orosz–ukrán háborúról csütörtökön

A Győzelem napjára készül Moszkva, ismét orosz finomítót ért dróntámadás – Híreink az orosz–ukrán háborúról csütörtökön

Hagyományosan május 9-én, csütörtökön tartják a Győzelem napi megemlékezéseket Oroszországban, amikor a náci Németország fölötti második világháborús győzelmet ünneplik. Moszkvában megtartják a szokásos katonai felvonulást, és beszédet mond Vlagyimir Putyin orosz elnök. Ukrajna az idén először május 8-án tartotta a második világháborús győzelem napját, ahogy a nyugati országokban jellemző. Vélhetően ukrán dróntámadás ért egy orosz olajfinomítót a Krasznodari területen, több tároló megsérült.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×