Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Ma is vendégségben játszik otthon a Loki

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A belga FC Bruges ellen játszik ma este a Debreceni VSC az Európa Liga play off-körében. Nyíregyházán.

A két csapat nyolc éve is találkozott egymással az UEFA Kupában, akkor az első mérkőzésen Belgiumban 1-0-ra diadalmaskodtak a hazaiak, míg a visszavágón gól nélküli döntetlen született.

"Ahhoz, hogy esélyünk legyen a jövő heti visszavágón is, gólt, gólokat kell lőnünk" - mondta a szakember a szerdán Debrecenben tartott sajtótájékoztatón, hozzátéve: csak később derül ki, hogy a középpályás Varga József és Selim Bouadla - mindketten kisebb sérüléssel bajlódnak - tudja-e vállalni a játékot a ma Nyíregyházán 20:30-kor kezdődő első mérkőzésen. (A találkozót a Duna TV közvetíti.)

A tréner elmondta, a korábban Belgiumban profiskodó Adamo Coulibaly és Ibrahima Sidibe, valamint a volt debreceni futballista, a jelenleg a belga Kortrijkban játszó Czvitkovics Péter is segített feltérképezni az ellenfelet. Kondás szerint a Bruges idegenben is arra törekszik, hogy irányítsa a játékot.

Georges Leekens, az FC Bruges vezetőedzője a sajtótájékoztatón kifejtette: kicsit meglepte őket a forróság, amely Magyarországon várt rájuk, de ígérete szerint ez nem lesz hatással a játékukra.

"Mindenki sokat vár a csapatomtól, és ez folyamatos nyomás alatt tart bennünket" - hangoztatta a belga tréner, hozzátéve, hogy a DVSC-TEVA-t erős csapatnak tartják, és különösen a magyar bajnokság gólkirályára, Coulibalyra kell odafigyelniük.