eur:
390.3
usd:
364.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Törőcsik Andrást megműtötték

Törőcsik Andrást, az Újpest legendás futballistáját pénteken megműtötték a Honvédkórház-Állami Egészségügyi Központban.

A kórháztól az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint az 55 éves "Törő" csütörtökön került az intézménybe "a közelmúltban elszenvedett fejsérülés következtében kialakult koponyaűri vérzés kezelése, szükség szerinti műtéti ellátása céljából". A kontrollvizsgálatokat követően pénteken a műtét mellett döntöttek a Honvédkórház orvosai.

"A koponyaűri traumás eredetű vérzést eltávolítottuk. A beteg a műtétet jól tűrte, stabil, megnyugtató általános állapotban kórházunk intenzív terápiás osztályán ébred" - olvasható a Dr. Bazsó Péter orvosigazgató által jegyzett közleményben.

Az Újpest egyik legkiválóbb futballistája 1976 és 1984 között összesen 45 alkalommal lépett pályára a válogatottban, 12 gólt lőtt, két világbajnokságon is részt vett. A Kesének is becézett játékos kiismerhetetlen cseleivel, parádés lövőtechnikájával vált a lila-fehér drukkerek egyik legnagyobb kedvencévé.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×