eur:
393.49
usd:
367.82
bux:
67211.28
2024. április 26. péntek Ervin

Hegyi Iván: Megint kudarcos évet zár a válogatott

Újabb kudarcos évet zár a magyar labdarúgó-válogatott - mondta az InfoRádiónak Hegyi Iván szakíró a Belgium elleni 3-0-ás vereség után. A Népszabadság főmunkatársa arról is beszélt, hogy az A válogatott ezzel együtt is gólokkal verné a sokat dicsért U21-es együttest.

Megint kudarcos évet zárt a magyar labdarúgó-válogatott, az idei hasonló volt az előző évek teljesítményéhez - mondta az InfoRádiónak Hegyi Iván. A szakíró emlékeztetett, a nemzeti csapat 2009-ben kilenc meccséből hármat nyert meg, és hat gólt lőtt. Az albánok és a máltaiak elleni siker csak azok szemében volt óriási dolog, akik ezt akarták láttatni, míg a dánok elleni meccsnek nem volt tétje - tette hozzá.

A Népszabadság főmunkatársa szerint a magyar válogatottnak nem volt reális esélye a továbbjutásra, és csak a kiváló menetrendnek köszönhetően lehetett azzal ámítani a közönséget, hogy van remény.

Bár az utánpótlás-válogatott remek eredményeket ért el, Hegyi Iván azt mondta, a felnőtt válogatott gólokkal megverné az U21-est. Ki kell ábrándítani azokat, akik szerint a fiatalok bevetésével minden más lesz - tette hozzá.

A szakíró szerint Huszti Szabolcs és Juhász Roland nyújtott sok meccsen kiegyensúlyozottan jó teljesítményt, de ősszel ők is visszaestek. Néhányan súlyos csalódást keltettek, míg pár játékos beválogatását nem lehetett megérteni - emelte ki.

Hegyi Iván jelképesnek és meghökkentőnek nevezte Dzsudzsák Balázsnak a svédek elleni meccs után adott emlékezetes nyilatkozatát. Szerinte ugyanis fel lett izzítva a hangulat, kampány zajlott a továbbjutás illúziója jegyében, hősökké váltak a játékosok, és beleélték magukat a vb-szereplésbe, ám ez a nyilatkozat annak a következménye, hogy a szélső nem tudta elviselni azt a helyzetet, hogy a világbajnoki illúzió semmivé foszlott egy pillanat alatt.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×