eur:
390.08
usd:
363.8
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Szávay: "Életem eddigi legnagyobb sikerét arattam"

"Amikor juniorban győztem a Roland Garros-on, úgy éreztem, hogy nincs nálam boldogabb ember a világon. Hát most úgy érzem, hogy az egész galaxisban sincs" - írta Szávay Ágnes blogjában, a vasárnapi pekingi tornagyőzelme után.

A teniszező arról is beszámol, hogy edzője szerint élete eddigi legjobb játékával nyert. "Megpróbáltam nem az eredményre figyelni, hanem mindig csak a következő pontra koncentrálni" - írja Szávay Ágnes, aki meccslabdánál arra gondolt, hogy nem szabad így befejezni, ennél többre képes.

A másodikra ütött "ász" pedig belehozta a játék ritmusába.

"Bevallom kicsit elfáradtam, mert maratoni meccs volt, de mindent megért. Életem eddigi legnagyobb sikerét arattam". A teniszező blogjában mindenkinek azt üzeni: nincs lehetetlen és vesztett meccs, mindig fel lehet, és fel is kell állni.

Minden a siker felé mutat

Minden tényezőnek a siker felé kell mutatnia ahhoz, hogy egy teniszező néhány hónap alatt Szávay Ágneshez hasonló eredményekkel rukkoljon elő - mondta a volt világklasszis Temesvári Andrea az InfoRádiónak adott interjújában.

Sem az edzője, sem a szülei, akik évek óta arra edzik, hogy sikeres legyen, sem ő maga nem gondolta volna, hogy ilyen hamar elérheti ezeket az eredményeket - mondta Temesvári Andrea, aki szerint ehhez a fantasztikus sikerhez a legjobb forma, és sok szerencse is kell.

A teniszező előtt álló következő nehéz feladat, hogy a megszerzett jó eredményt meg is tartsa, sőt, javítson azon.

Egy profi sportoló profi módon éli meg a sikereket is - fogalmazott Temesvári Andrea, hozzátéve: bár ilyen eredményekre az álmaikban szoktak gondolni a versenyzők, az eredményeket mégis alázattal kell megélni ahhoz, hogy folytatható legyen a pálya.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×