eur:
392.27
usd:
366.8
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Törököt fogtak a MOM Park leendő mozijába

A MOM Park új mozija még a legvadabb filmfanatikusok várakozásait is felülmúlja majd - ígéri a bevásárlóközpont honlapja.

A MOM Park új mozija a legmodernebb technológiával, kényelmes bőrfotelekkel, egyedi dizájnnal, bowlingpályával és tematikus filmes könyvtárral hozza el a még exkluzívabb moziélményt - olvasható a MOM Park honlapján.

A MOM Park a tavaly kezdődő megújulásának második szakaszaként a mozi újjávarázsolását tűzte ki célul. Az új üzemeltető a nemzetközi hátterű, törökországi székhelyű CİNEMApink, mely exkluzív mozizást kínál megfizethető áron.

A termekben a legújabb digitális Sony 4K vetítők a jelenleg elérhető legjobb képminőséget nyújtják, a legkorszerűbb hangélményért pedig a hazai multiplexek közt egyedülálló Dolby Atmos 360 hangrendszer és a JBL hangszórók felelnek majd.

Az enteriőr is fontos szerepet kap: a különleges kialakítású design óriásfotelek és a nagyobb sorok közti távolság biztosítja, hogy kényelmesen elnyújtózhassunk a film alatt. A párjukkal érkezők akár az ún. „lovefotelt” is választhatják.

A látogatókat egy rendhagyó tematikus könyvtár is várja, ahol nem csak a filmkedvelők találhatnak kuriózumokat. Könnyed kikapcsolódáshoz, baráti estékhez pedig egy hatsávos bowlingpálya áll majd rendelkezésre az épülő komplexumban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×