eur:
389.28
usd:
362.93
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Yonderboi: "Amivel előre számoltam, az nagyjából úgy történt"

Teljes zenekari felállással és a Bozsik Yvette társulattal mutatja be új lemezét a Jövő Háza Központban csütörtökön este 9 órától Fogarasi László, azaz Yonderboi.

Annyiból érdekes Yonderboi koncert, hogy a teljes csapat látható lesz a színpadon, amire eddig csak két alkalommal volt példa: márciusban a lemezbemutató koncert az A38 állóhajón, és a szigetes koncert. Minden énekes, akivel együtt dolgoztam hallható lesz, és látható. Meglepetésként a People Always egyik videóklippjében látható táncos lányok is Bozsik Yvette társulatából a színpadon lesznek.

Jókedvű, sikeres évet zár idén?

Igen. Azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon fárasztó, de tanulságos, és visszajelzésekben gazdag évet tudhatunk magunk mögött. Abszolút elégedett vagyok a lemez minden olyan következményével pozitív-negatív irányban. Amivel előre számoltam, az nagyjából úgy történt. A közönség nagy részének megvan a párhuzam a két album között.

Milyen külföldi sikerei voltak idén?

A lemezzel ugyan úgy játszottunk külföldön is, mint belföldön. A koncertek nagyobbik része külföldön volt: voltunk egy egyhetes németországi turnén, egy egyhetes oroszországi turnén, emellett Hollandiában, Belgiumban, játszottunk Párizsban, Erdélyben, Szlovákiában, Csehországban. Én azt gondolom, hogy teljesen hasonló évet zártunk, mint a 2000-es volt.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×