eur:
393.1
usd:
366.89
bux:
66823.53
2024. április 26. péntek Ervin

Megújul a Gault Millau étteremkalauz

A jövőben hét közép-európai ország közösen jelenteti meg a Gault Millau gasztronómiai kalauzt.

"Nagy bővülésről van szó. A Gault Millau étteremkalauz marad magyar központú, de olyan közép-európai országok csatlakoznak, mint Csehország, Szlovákia, Románia, Szerbia, Szlovénia és Horvátország. Ez egy komoly projekt, főleg hogy a korrekt és helytálló összehasonlítás adottságának és erényének meg kell maradnia, vagyis ami 14 pont Belgrádban, az legyen úgy Párizsban vagy Tokióban. Ez egy nagyon nagy ugrás - mondta az eddigi magyar kiadvány főszerkesztője, Molnár B. Tamás.

Az idei évtől egy közös kötetben jelennek meg ezek az országok, a kiadvány  az adott ország nyelvén, illetve angolu is megjelenik.

Az új kiadvánnyal jobban fel tudják hívni a figyelmet erre a nagy, közép-európai régióra, és a nyugat-európai tehetős turisták korrekt információkat kaphatnak, továbbra is a minőség iránytűjeként.

Molnár B. Tamás úgy tudja, hogy a korábbiakhoz hasonló időpontban, októberben-novemberben vehető kézbe az új kalauz.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×