eur:
392.36
usd:
365.63
bux:
66757.39
2024. április 26. péntek Ervin
Vigyázat, viharos szelet hoz a húsvét

Vigyázat, viharos szelet hoz a húsvét

Szombat estig nyugat felől eleinte szárazabb, majd egyre nedvesebb, kissé enyhébb léghullámok érkeznek a Kárpát-medence fölé.

Szombaton északkeleten is megnövekszik a felhőzet, többnyire erősen felhős lesz az ég, inkább csak rövid napos időszakokra számíthatunk. Szórványosan valószínű eső, záporeső. A helyenként még erős északnyugati szél mindenütt mérséklődik, majd szombaton elsősorban az északi országrészben élénkül meg a délnyugati szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 10, északkeleten -2 és +3 Celsius-fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 15 és 20 fok között alakul.

Vasárnap kezdetben keleten még borult lesz az ég, majd ott is csökken a felhőzet, mindenhol kisüt több órára a nap. Napközben gomoly- és fátyolfelhők lesznek az égen. Helyenként valószínű záporeső, de hajnalban délen és keleten még lehet összefüggő eső is. Az északnyugati szél főként a Dunántúlon és a főváros térségében viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Béremelés: hatalmas a szakadék a dolgozók és a cégek között

Béremelés: hatalmas a szakadék a dolgozók és a cégek között

A munkahelyválasztási preferenciák szempontjából a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges szempont a Randstad friss Employer Brand kutatása szerint. Emellett rendkívül fontosnak tartják a kellemes munkahelyi légkört is, azt, hogy hogyan élik meg a mindennapokat a munkahelyi környezetben, milyen a viszonyunk a kollégáikkal, vezetőjükkel. Hangsúlyos szempont továbbá a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol az állás hosszú távra szól, nem kell tartani a leépítéstől, és ahol lehetőség van a munka-magánélet egyensúlyának megvalósítására – utóbbi fontossága nőtt a felmérés két évvel ezelőtti eredményéhez képest.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×