eur:
392.77
usd:
366.59
bux:
66769.81
2024. április 26. péntek Ervin

"Szexmunkásokat" toboroz a jótékonysági szervezet

Önkénteseket keres egy svájci jótékonysági szervezet. A feladata: szexuális élményben részesíteni rokkantakat és testi fogyatékosokat.

A rokkantakkal és fogyatékosokkal foglalkozó bázeli szervezetnek nem ez az első ilyen ötlete, hiszen erotikus masszázst már most is biztosítanak a testi fogyatékosok számára.

Most viszont olyan önkénteseket keresnek, akik közösülnének a rokkantakkal. Nem csupán heteroszexuális, hanem meleg jelentkezőket is várnak.

"Ezt a problémát is meg kell oldani" - állítja a szervezet vezetője. "Ez egy olyan tabu, amelyet meg kell dönteni. A szex alapvető emberi jog, akárcsak az evés és az ivás, és harcolnunk kell azért, hogy ez a jog a rokkantakat is megillesse" - jelentette ki Aiha Zemp.

Egyelőre három férfi és egy nő ajánlott fel erotikus "kézimunkát", és kilenc újonnan jelentkezett önkéntes - négy férfi és két homoszexuális - kész a közösülésre óránként 23 ezer forintnak megfelelő összegért.

Zemp elutasította azokat a vádakat, hogy a szervezet tulajdonképpen nem tesz mást, mint prostituáltakat képez. "Nagy különbség van a segítő és a prostituált között, mert míg az előbbi gyengéd, és tisztában van a rokkantak igényeivel, addig utóbbi csak gyorsan le akar zavarni egy menetet, és bezsebelni érte a pénzt" - jelentette ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×