Inforádió

Meghallgatom Élő adás

"Szexmunkásokat" toboroz a jótékonysági szervezet

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Önkénteseket keres egy svájci jótékonysági szervezet. A feladata: szexuális élményben részesíteni rokkantakat és testi fogyatékosokat.

A rokkantakkal és fogyatékosokkal foglalkozó bázeli szervezetnek nem ez az első ilyen ötlete, hiszen erotikus masszázst már most is biztosítanak a testi fogyatékosok számára.

Most viszont olyan önkénteseket keresnek, akik közösülnének a rokkantakkal. Nem csupán heteroszexuális, hanem meleg jelentkezőket is várnak.

"Ezt a problémát is meg kell oldani" - állítja a szervezet vezetője. "Ez egy olyan tabu, amelyet meg kell dönteni. A szex alapvető emberi jog, akárcsak az evés és az ivás, és harcolnunk kell azért, hogy ez a jog a rokkantakat is megillesse" - jelentette ki Aiha Zemp.

Egyelőre három férfi és egy nő ajánlott fel erotikus "kézimunkát", és kilenc újonnan jelentkezett önkéntes - négy férfi és két homoszexuális - kész a közösülésre óránként 23 ezer forintnak megfelelő összegért.

Zemp elutasította azokat a vádakat, hogy a szervezet tulajdonképpen nem tesz mást, mint prostituáltakat képez. "Nagy különbség van a segítő és a prostituált között, mert míg az előbbi gyengéd, és tisztában van a rokkantak igényeivel, addig utóbbi csak gyorsan le akar zavarni egy menetet, és bezsebelni érte a pénzt" - jelentette ki.