eur:
392.34
usd:
365.67
bux:
66772.22
2024. április 26. péntek Ervin

David Beckham edzőnek állt!

David Beckham edző lett - az angol labdarúgó rajongóinak természetesen nem kell megijedniük, a válogatott volt csapatkapitánya egyelőre csupán barátja, a rapper Snoop Dogg gyermekeivel próbálja meg elsajátíttatni a sportág alapjait.

Alighanem a szórakoztatóipar egyik legkülönösebb barátsága David Beckhamé és Snoop Doggé. Az angol labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya (és a Los Angeles Galaxy jelenlegi csillaga) az 1990-es évek vége óta barátja a botrányos életű rappernek.

"A barátságunk Daviddel évek óta tart. Megkértem, hogy ugorjon át hozzánk és tegye meg ezt a kis szívességet, mivel ő az egyetlen, aki bárkinek képes felkelteni a figyelmét a futball iránt" - mesélte Snoop Dogg.

"Nagyszerűen bánt a srácaimmal, kitűnően érezték magukat, miközben megmutatta nekik, hogyan kell rúgni és gólt szerezni. Ez egy olyan kapcsolat, amire aligha gondolt volna bárki - Snoop és Beckham" - mondta a rapper.

Az énekes annyira hálás David Beckhamnek azért, hogy foglalkozott a gyerekeivel, hogy cserébe felajánlotta: szövegírási órát ad a három Beckham-csemetének...

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

Április végén rendezték Bukarestben a harmadik éves közép- és kelet-európai (KKE) regionális üzleti csúcstalálkozót. A konferencia a legsikeresebb magyar, bolgár és román vállalkozók és felsővezetők példáin keresztül mutatta be, hogyan teremthetnek a vállalkozások erős alapot a működésük nemzetközi kiterjesztéséhez, kihasználva a régió belső előnyeit, valamint előnnyé alakítva a felmerülő kihívásokat. A felszólalók egyetértettek abban, hogy a magyar és regionális vállalatok közép-kelet-európai piacokon való terjeszkedésének útja lényegében a globalizáció stratégiai megközelítését foglalja magában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×