eur:
393.02
usd:
366.91
bux:
66799.54
2024. április 26. péntek Ervin

MTV: a Red Hot Chilli Peppers és Shakira lehetnek az idei év szupersztárjai

Egyaránt hét-hét jelölést kapott a Red Hot Chilli Peppers ("Dani California") és Shakira (Hips Don't Lie") az idei MTV Video Music Awards díjkiosztója előtt. A szupersztárok egymással is versengenek majd a legjobb videó kategóriában, ahol ellenfelük lesz Christina Aguilera ("Ain't No Other Man"), Madonna ("Hung Up") és a Panic! At The Disco ("I Write Sins Not Tragedies").

A legjobb női videó kategóriában természetesen jelölték Madonnát, Shakirát és Christina Aguilerát is, csakúgy, mint Kelly Clarksont ("Because of You") és Nelly Furtadót ("Promiscuous").

Madonna egyébként jó évet zár, hiszen további három kategóriában is esélye lehet díjat nyerni.

A férfiak között jelölést kapott Nick Lachey ("What's Left of Me"), aki a Jessica Simpsonnal lezajlott szakítását örökített meg, csakúgy, mint James Blunt ("You're Beautiful"), Kanye West ("Gold Digger"), T.I. ("What You Know") és Busta Rhymes ("Touch It," Mary J. Blige és Missy Elliot közreműködésével).

Az együttesek között a legjobb videó kategóriában jelölték a Red Hot Chili Pepperst, a Fall Out Boyt ("Dance, Dance") és a Gnarls Barkleyt ("Crazy").

A díjkiosztón fellép Beyonce Knowles, Justin Timberlake, a Panic! At The Disco, a The Killers, valamint T.I. és Ludacris.

A gálát augusztus 31.-én tartják a New York-i Radio City Music Hallban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×