Inforádió

Meghallgatom Élő adás

MTV: a Red Hot Chilli Peppers és Shakira lehetnek az idei év szupersztárjai

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Egyaránt hét-hét jelölést kapott a Red Hot Chilli Peppers ("Dani California") és Shakira (Hips Don't Lie") az idei MTV Video Music Awards díjkiosztója előtt. A szupersztárok egymással is versengenek majd a legjobb videó kategóriában, ahol ellenfelük lesz Christina Aguilera (\"Ain\'t No Other Man\"), Madonna (\"Hung Up\") és a Panic! At The Disco (\"I Write Sins Not Tragedies\").

A legjobb női videó kategóriában természetesen jelölték Madonnát, Shakirát és Christina Aguilerát is, csakúgy, mint Kelly Clarksont ("Because of You") és Nelly Furtadót ("Promiscuous").

Madonna egyébként jó évet zár, hiszen további három kategóriában is esélye lehet díjat nyerni.

A férfiak között jelölést kapott Nick Lachey ("What's Left of Me"), aki a Jessica Simpsonnal lezajlott szakítását örökített meg, csakúgy, mint James Blunt ("You're Beautiful"), Kanye West ("Gold Digger"), T.I. ("What You Know") és Busta Rhymes ("Touch It," Mary J. Blige és Missy Elliot közreműködésével).

Az együttesek között a legjobb videó kategóriában jelölték a Red Hot Chili Pepperst, a Fall Out Boyt ("Dance, Dance") és a Gnarls Barkleyt ("Crazy").

A díjkiosztón fellép Beyonce Knowles, Justin Timberlake, a Panic! At The Disco, a The Killers, valamint T.I. és Ludacris.

A gálát augusztus 31.-én tartják a New York-i Radio City Music Hallban.