eur:
390.49
usd:
364.17
bux:
68279.06
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Török Gábor politikai elemző, a Vision Politics igazgatója, Kisgergely Kornél, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkára és Jaksity György közgazdász, a Concorde Értékpapír Zrt. igazgatóságának elnöke,  (b-j) a Budapesti Gazdasági Fórumon a Sofitel Hotelben 2013. október 17-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Török Gábor: az ellenzék előretört, a kormányoldal sok pozíciót vesztett

2006 óta ez az első választás, amelyet a Fidesz – ha nem is vesztett el – nem nyert meg - írta az önkormányzati választásról Facebook-oladalán a politológus, aki hétfő este 18 órától az InfoRádió Aréna című műsorában elemzi az eredményeket.

Az értelmezési verseny arról, hogy ki nyert, már elkezdődött, de azzal a ténnyel nehéz vitatkozni, hogy 2014-hez képest a most közösen induló ellenzék jelentősen előretört, a kormányoldal pedig nagyon sok pozíciót vesztett - írta posztjában Török Gábor.

Az önkormányzati választásokról összes cikkünket elolvashatja ITT.

Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Hebart Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×