eur:
392.54
usd:
365.9
bux:
66720.16
2024. április 26. péntek Ervin

Budapesti randalírozó: ólomgolyókkal lőtte a rendőröket

Eljárás indult az ellen a négy ember ellen, akiket a Liga Szakszervezetek szerda esti demonstrációját követő zavargások után előállítottak a rendőrök - közölte a BRFK szóvivője.

Tafferner Éva elmondta: az előállítottakkal szemben egy esetben hivatalos személy elleni erőszak miatt, három esetben pedig jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt indult eljárás.

Hozzátette: egy fiatalember ellen azért indult hivatalos személy elleni erőszak miatt eljárás, mert csúzliból ólomgolyókat lövöldözött a rendőrökre.

A szóvivő közölte, hogy a rendőrök a rendzavarást követő igazoltatások során elfogtak egy, vagyon elleni bűncselekmény miatt körözött embert is.

A Liga Szakszervezetek demonstrációja után mintegy 300-400 rendbontót szorítottak ki a rohamrendőrök a Kossuth térről, majd több belvárosi utcából.

A tüntetők kukákat borogattak, autókat rugdostak és égő fáklyákkal, petárdákkal, kövekkel dobálták a rendőröket. Az akció este kilenc előtt fejeződött be, a tüntetők többsége szétszéledt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

Április végén rendezték Bukarestben a harmadik éves közép- és kelet-európai (KKE) regionális üzleti csúcstalálkozót. A konferencia a legsikeresebb magyar, bolgár és román vállalkozók és felsővezetők példáin keresztül mutatta be, hogyan teremthetnek a vállalkozások erős alapot a működésük nemzetközi kiterjesztéséhez, kihasználva a régió belső előnyeit, valamint előnnyé alakítva a felmerülő kihívásokat. A felszólalók egyetértettek abban, hogy a magyar és regionális vállalatok közép-kelet-európai piacokon való terjeszkedésének útja lényegében a globalizáció stratégiai megközelítését foglalja magában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 13:10
×
×
×
×