eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Filmszereppel javíthatja a rendőrség imázsát a főkapitány

Még nem döntött arról az országos rendőr-főkapitány, hogy vállal-e rövid szerepet a hamarosan bemutatandó magyar krimiben, a Tűzvonal című filmben. A film egy emberközelibb rendőrséget mutat be, amely jót tenne az egyenruhásoknak - mondta az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője. Garamvölgyi László hozzátette: a filmet a rendőrség egyik most is működő kapitányságán forgatják, az egyenruhások pedig minden segítséget megadnak a színészeknek.

Jót tesz a rendőrségről kialakult képnek a hamarosan bemutatandó magyar krimisorozat, a Tűzvonal című film - mondta az InfoRádiónak az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Garamvölgyi László kiemelte, hogy az Egyesült Államokban az FBI rendelte meg a Starsky és Hutch című sorozatot, míg a Pentagon a mai napig támogatja a hadseregről szóló filmeket.

A sorozat szereplői - Stohl András, Jordán Tamás, Hollósi Frigyes és Trokán Péter - két héten keresztül ismerkedtek a rendőri munkával, míg a Tűzvonal forgatókönyvírója több hónapon át együttműködött az ORFK szóvivőjével.

Az országos rendőr-főkapitány még nem döntött arról, hogy szerepel-e a sorozatban - mondta a szóvivő. Bencze József a múlt héten meglátogatta a forgatási helyszíneket, beszélt a szereplőkkel is, és megígérte, hogy az irodáját is átadja a forgatáshoz. Szerepe szerint egy eligazítást tartana, néhány mondata lenne a főkapitánynak a sorozatban - tette hozzá Garamvölgyi László.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×