eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Herényi összefogást vár

Összefogást és a tanulságok összegzését várja az MDF frakcióvezetője, Herényi Károly a politikai pártoktól 2007-ben.

Herényi Károly az InfoRádiónak elmondta: reméli, hogy a pártok, összhangban a Sólyom László köztársasági elnök év végi beszédében elhangzottakkal, összefognak, és politikai megegyezés születhet a nemzeti kérdésekben.

Az MDF frakcióvezetője szerint fontos kérdés lesz, hogy a pártok tudnak-e változtatni azon a kialakult magatartáson, amely elutasít mindenfajta együttműködést, és amely csak a hozzájuk kötődő szűk "kemény magnak" szól.

A politikus hozzátette: bízik abban, hogy az őszi események nem ismétlődnek meg, ehhez szerinte az kell, hogy a társadalom tudomásul vegye, a jelenlegi nehéz helyzetből csak összefogással lehet kilábalni.

Az MDF tisztújító közgyűléséről szólva Herényi Károly elmondta: két poszton biztosan nem lesz változás, Dávid Ibolya marad az elnök, Hock Zoltán pedig az alelnök.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×