eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Van Gogh újévkor is várja a látogatókat

A legtöbb múzeum zárva tart december 31-én és január 1-jén. Akadnak azonban kivételek, például a Szépművészeti Múzeum Van Gogh kiállítása 1-jén is egész nap várja az érdeklődőket.

A múzeumok többsége zárva lesz szilveszterkor, és hétfőn sem nyitnak ki, hiszen a legtöbb múzeum számára ez egyébként is szünnapnak számít.

A fővárosban a nagyobb múzeumok közül nyitva lesz a Nemzeti és a Közlekedési Múzeum. A Nemzeti 10 és 13 óra között, a Közlekedési 10 és 14 óra között lesz látogatható.

A Műcsarnokban az Álmok égő tájain elnevezésű tárlat 10-től 14 óráig lesz nyitva december 31-én.

Január 1-jén Budapesten csupán a Szépművészeti Múzeum lesz nyitva, 9-től 18 óráig.

Január 2-án minden visszatér a megszokott menetrendbe. A múzeumok normál nyitvatartási rend szerint fogadják majd a látogatókat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×