eur:
389.59
usd:
363
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Útlezárások hétvégén a fővárosban

A november 4-ei megemlékezések kapcsán forgalomkorlátozások lesznek a főváros területén. A változásokat közúti jelzőtáblák jelzik.

A november 4-ei állami megemlékezések miatt az alábbi ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek életbe a főváros területén.

Tilos a megállás és várakozás szombat reggel 8 óráig az Andrássy út mindkét oldalán a szervizúton, a Rippl-Rónai utca és a Hősök tere között, a Dózsa György út mindkét oldalán a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között, valamint az Állatkerti körút mindkét oldalán az Állatkerti út és a Hősök tere között.

Szintén nem lehet megállni az Olof Palme sétány mindkét oldalán a Zichy Mihály út és a Hősök tere között, valamint a Felvonulási téren a Damjanich utca és a Hősök tere között.

Lezárják a forgalom elől november 4. éjfélig az Andrássy utat a Bajza utca és a Hősök tere között, a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között, az Állatkerti körutat az Állatkerti út és a Hősök tere között, valamint az Olof Palme sétányt a Zichy Mihály út és a Hősök tere között.

Ugyancsak le lesz zárva a Kós Károly sétány a Hermina út és a Hősök tere között.

November 4-én 16 órától üzemzárásig a 75-ös és 79-es trolibuszok, a 4-es, 20-as gyors és 30-as autóbuszok megváltozott útvonalon közlekednek. November 4-én 17 órától 20.30 óráig a kis földalatti Hősök terei megállója mindkét irányban zárva lesz.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Jerome Powell a Fed kamatdöntése után: magasan maradnak a kamatok

Jerome Powell a Fed kamatdöntése után: magasan maradnak a kamatok

Az amerikai jegybank magyar idő szerint este 8-kor tette közzé kamatdöntését, amelyből kiderül, hogy a jegybank nem módosította az irányadó rátát. Mindjárt a közlemény első mondatában reagáltak viszont az inflációcsökkenés elakadására. Jerome Powell elnök ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×